Sessio

What We Do

Mitä Domina-sessio on?

Valtiattaria on monenlaisia ja kaikilla on omat jipponsa ja rajansa. Kerron tässä, mitä sessioissa Mistress Suskin kanssa saa ja voi kokea ja mitä ei.

EI SEKSIÄ!!!

Alistuminen, alistetuksi tuleminen, vallan tunteen menetys, täysin toisen armoilla ja käytettävissä oleminen, pakottaminen… nämä luovat sinulle voimakkaita tuntemuksia, joissa on monien eritasoisten vivahteiden lisäksi seksuaalinen aspekti. Domina leikkii tuolla seksuaalisuudella, pitää sitä vallassaan ja kuljettaa sinut piinan, tuskan ja jännityksen kautta vapauttavaan kliimaksiin. Domina itse nauttii tuosta vallasta, jota saa käyttää sinuun ja kokemus on eroottisesti latautunut meille molemmille. Dominana olen leikkisä ja julma, en niinkään nöyryyttävä.

Services

Mitä sessioon kuuluu?

Kuuluuko SEKSI palveluun? EI!!!

Tietämättömät kysyvät: Kuuluuko seksi sessioon Dominan kanssa? Vastaus on: Määrittele seksi? Kokemus on seksuaalinen, todennäköisesti johtaa laukeamiseen, mutta palvelu EI sisällä yhdyntää eikä suihinottoa. Sinulla ei myöskään ole lupa koskea Dominaan. Domina tekee SINULLE seksuaalisia tekoja, pakottaa sinut esimerkiksi runkkaamaan edessään ja yhtälailla määrää, koska lopetat. Valta on Dominalla, sinä tottelet. Sinä laukeat kun Domina päättää. Mistress Suski saattaa joissain sessioissa olla täysin pukeissa ja joissain taas hyvinkin vähissä vaatteissa, kokemus on kuitenkin aina piinaavan eroottinen. Painopiste ei ole yhdyntäkeskeinen, vaan sessiossa kyse on syvemmän tason seksuaalisesta nautinnosta vallan kautta. Saatan esimerkiksi kahlita sinut täysin avuttomaksi johonkin välineistäni ja istua naamallesi pakottaen sinut olemaan tovin hengittämättä, täysin valtiattaren kontrolloimana, valtiattaren jumalaisen perseen alla. Saatan työntää suuret rintani kasvoillesi, niin että joudut haukkomaan happea. Saatan vuorotellen piinata sinua mätkimällä ruoskalla pallejasi aivan yllättäen ja välillä vetkutan kädelläni erektiotasi kovemmaksi... kunnes taas saat ruoskasta mätkäyksen. Eli KYLLÄ, tulet todennäköisesti laukeamaan, mutta EI, en myy seksiä. En edes lisämaksusta.

Pyllyn käsittelyt?

Kyllä vähintään yksi sormi saattaa lipsahtaa anaaliisi, mikäli olet noviisi perähommissa ja haluat kuitenkin sisällyttää sen kokemukseesi. Hardcore harrastajille työnnetään koko nyrkki perseeseen. Sessio voi olla hyvinkin peräpainotteinen, Dominalla on eri kokoisia anustappeja, dildoja, vibraattoreita ja STRAP-ON dildoja. Löytyy myös mallia hevosen jytky ja oh my goooooooood monsteri dildo, jonka olen nimennyt JÛRGENIKSI. Mainitse ajanvarauksen yhteydessä, mikäli pyllyn käsittelyt ovat sinun juttusi.

Kahleet, käsiraudat, sidonta...

Merkittävä osa sessiota on totaalinen alistuminen, se, että tuntee olevansa toisen vallassa. Dominan valta on niin verbaalista, kuin myös fyysistäkin. Minä käsken, määrään, pakotan... ja minä myös kahlitsen sinut. Studioltani löytyy erilaisia laitteita, joihin saan sinut kiinni käytettäväkseni miten haluan. Olet kiinni sekä ranteista, että nilkoista. Talutan sinua kaulapannasta, ehkä puen sinulle myös nahkaiset kokovartalovaljaat tai ehkäpä sidon peniksesi nahkaremmeillä tiukasti pystyyn. Vai lukitsenko peniksesi häkkiin? Olet myös kahlittuna perse pystyssä tai jalat väkisin levällään, kädet kaukana ylhäällä, etkä mahda mitään. On myös suukapulaa ja huppua. On seksikeinua, seksituolia ja seksipukkia...

Piiskat, ruoskat, raipat...

Ah, se ääni joka sinustaa pääsee, kun piiskaan sinua. Läps, smack, viuh, kovempaa, kovempaa, vielä kovempaa... kunnes perseesi punottaa ja ääni ei tulee enää ruoskan mäjähdyksestä paljaalle pyllyllesi, vaan suustasi, joka lopulta huutaa, karjuu ja ulvoo minua lopettamaan. Mutta minä lopetan kun olen valmis, en silloin kun sinä luulet, ettet kestä enempää. Haluan tuottaa sinulle kipua, mutta myös nautintoa. Kipua yhdistettynä nautintoon! Tuntemuksia! Elämyksiä! Kosketusta! Aistimuksia! Tajunnan räjäyttäviä aistimuksia! Rajojen koettelua! Pakotettuja orgasmeja! Ja välineinä piiskat, ruoskat, raipat... ei se siihen lopu. Lätkät, pajunvitsat, piikkipyörät, mattopiiska, kynnet, korot, kädet, sähköstimulaatiolaite, jolla saan täräytettyä aika kivaa kihelmöintiä munille, injektioneulat ja keittosuolaruiskut, nännihilavitkuttimet ja lopuksi... hempukan vaaleanpunainen sulkakutitin.

Ja kaiken tämän päälle saat TURVASANAN!

Kiitos vielä aivan täydellisestä sessiosta. Kaikki oli juuri niinkuin toivoin ja vielä paremmin. Olit aivan uskomattoman kuuma. Tunsin oloni niin turvalliseksi ja levolliseksi sylissäsi, kaikki ahdistus ja stressi kaikkoni. Olisin niin halunnut jäädä lämpimään syleilyysi. Ihanaa keväänjatkoa sinulle, tulen taatusti uudestaan sessioosi!
P.S. toivottavasti suklaa maistuu 🙂

Asiakaspalaute